Baskan Özlü 'Ülkemizin Kalkinmasinin Ardindaki Büyük Güç'

Baskan Özlü 'Ülkemizin Kalkinmasinin Ardindaki Büyük Güç'

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, “Emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkinmasinin ardindaki en büyük gücü olusturmaktadir” dedi.

Baskan Faruk Özlü, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Gününü yayimladigi mesaji ile kutladi. Özlü, mesajinda Düzce’nin ve Türkiye’nin büyüyüp, gelismesine devam etmesi ve Türkiye Yüzyili hedeflerine ulasilmasinda en büyük paylardan birinin çalisan, üreten isçi ve emekçiler olacagina degindi.

1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nün bu dogrultuda birlik ve dayanisma ruhu içerisinde geçmesi dileklerini paylasan Faruk Özlü, “Düzce Belediyesi olarak bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da isçi ve emekçi kardeslerimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Biz, isçisi, emekçisi, memuru, esnafi, sanayicisi ve isvereniyle el ele vererek dayanisma içerisinde olan Düzce’nin ve Türkiye’nin daha zengin ve müreffeh olacagina inaniyoruz. Yasamin her aninda katkisi bulunan ve sosyal hayatimizda önemli bir yere sahip olan, gerek fiziksel gerekse de zihinsel gücünü kullanarak, özenli ve sorumluluk anlayisi içinde fedakârca çalisan emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkinmasinin ardindaki en büyük gücü olusturmaktadir. Çalisarak ve üreterek insanliga faydali olacak isleri ortaya koyan emekçilerimize ne kadar tesekkür etsek azdir. Ülke olarak ‘Ben degil biz’ anlayisi ile yaptigimiz hizmetlerin karsiligini emekçilerimizin sayesinde aliyoruz. Biz, adaletli paylasim, dayanisma ve güç birligini esas alan bir anlayisla belediyemizi yönetiyoruz. Isçimizin, emekçimizin sözde degil ‘özde’ yanindayiz. Bu vesileyle öncelikle Düzce Belediyesi bünyesinde çalisan bütün mesai arkadaslarima emeklerinden dolayi tesekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile