Başkan Öztekin Tbb’de ‘devam’ Dedi

Başkan Öztekin Tbb’de ‘devam’ Dedi

Gaziantep’in Oğuzeli İlçe Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Olağan Meclis Toplantısı’nda 4. kez encümen üyeliği görevine seçildi.

3 dönemdir bu görevi başarıyla yürüten Başkan Öztekin, diğer belediye başkanların da yeni görevlerinde başarılar diledi.
TBB Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Ankara’da yapıldı. Birlik başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş adına Birlik Başkan Vekili ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin başkanlığında yapılan olağan toplantıda yeni encümen üyeleri seçildi. Bir yıllığına görev yapacak yeni encümen üyeliğine Gaziantep’ten Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin seçildi.

Başkan Öztekin, TBB’de dördüncü kez seçildiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Gaziantep ilimizi ve Oğuzeli ilçemizi en iyi temsil etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İlimizi her anlamda her yerde en iyi şekilde temsil ederek, ön plana çıkaran bir anlayışla çalışıyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği’nde gerek kentimiz gerekse ülkemizde hizmet veren belediyelerin çalışmalarının üst düzeye çıkarılmasında katkı sunmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz hizmet kalitesi açısından ilçe halkının sevgisini kazanmaya çalışıyoruz” dedi.

Öztekin, Oğuzeli ilçesinin adının TBB’nin gündeminde olmasının, yapılan doğru hizmetlere borçlu olduklarını ve bu başarıda ilçe halkı ve belediye çalışanlarının da büyük emeği olduğunu söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile