Başkan Öztosun’dan Teröre Tepki

Başkan Öztosun’dan Teröre Tepki

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Halil Öztosun, Afyonkarahisar’da meydana gelen patlama için “O pimi çekende Kürt’tür” dedi.

KOSGEB tarafından düzenlenen girişimcilik kurslarını başarıyla bitiren kursiyerlere verilmek üzere KATSO’da sertifika töreni düzenlendi.

Burada konuşan KATSO Başkanı Öztosun, Afyonkarahisar’da kışlada patlayan el bombalarına değinerek, “Bu kışlada da tahminin pimi çekende Kürt’tür. El bombası neden kendiliğinde patlasın. Her programımız rezil oluyor. İlçelerimiz bu seneyi şenliklerle geçirdi. Bu vurdumduymazlığa yazıklar olsun” diyerek teröre tepki gösterdi.

BAKAN ERGÜN, DAVETLİLERİ SAKİNLEŞTİRDİ
KATSO Başkanı Öztosun’un açıklamaları üzerine kürsüye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, üzücü bir olayla karşılaştıklarını belirterek, “Bu olaylar bizim yanlış hislere kapılmamızı ve yanlış bir istikamete gitmemize de teşvik etmemelidir. Hepimiz hisleniyoruz. Hislerimiz yerine aklımızı kullanmalıyız. Bu işi yapanlar bizim hislerimize katılıp yanlış yollara yönlendirmeleri yerine aklımız kullanıp onların istediklerinin tam tersini yapmalıyız” diyerek davetlileri sakinleştirmeye çalıştı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile