Baskan Öztürk Açiklamasi 'Halkimiz Için En Iyisini Yaptik'

Baskan Öztürk Açiklamasi 'Halkimiz Için En Iyisini Yaptik'

Kisa süre önce açilan “Tasova Yöresel Ürünler Kapali Pazar Yeri”ni ziyaret eden Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk, “Pazar yerleri ticarette önem arz etmektedir. Tasova’nin böyle bir pazar yerine ihtiyaci vardi. Biz de halkimiz için en iyisi ne ise onu yaptik" dedi.

Dogu Mahallesi üzerinde yapimi 1 yil süren 3 bin 420 metrekare alan üzerine kurulan kapali pazar yeri “Tasova Yöresel Ürünler Kapali Pazar Yeri” olarak faaliyetine kisa süre önce basladi.

Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk, mahallede hizmete giren semt pazarini ziyaret etti. Tezgahlari tek tek dolasan Baskan Öztürk, esnafla sohbet ederek ’hayirli isler’ dileginde bulunarak, pazar esnafinin yani sira alisverise gelen vatandaslarla da sohbet etti.

“Pazar yerleri ticarette önemli”

Pazar yerini yapim asamasindan bittigi güne kadar ziyaret eden Belediye Baskani Bayram Öztürk, halkin memnun oldugu durumda kendilerinin de mutlu olduklarini belirterek, “Pazar yerleri ticarette önem arz etmektedir. Tasova’nin böyle bir pazar yerine ihtiyaci vardi. Biz de halkimiz için en iyisi ne ise onu yaptik. Yapmaya devam edecegiz. Pazar yerinin yapiminda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Pazarci esnafimiza ve vatandaslarimiza bereket ve bol kazanç getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kapali dükkanlarin yani sira çok sayida köylü ve pazarci esnaf da tezgahlarini açarak Tasova’nin yöresel ürünlerini satabiliyor. Sadece persembe günleri faaliyet gösteren kapali pazar yerinde tamamiyla organik ve yöresel olan ürünler, tüketicilerle bulusuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile