Baskan Palancioglu Çölyak Hastalari Ile Bir Araya Geldi

Baskan Palancioglu Çölyak Hastalari Ile Bir Araya Geldi

Melikgazi Belediyesi tarafindan çölyak hastalarina özel olarak glütensiz gidalarla hazirlanan program düzenledi.

Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, Melikgazi Belediyesi tarafindan çölyak hastalarina özel olarak glütensiz gidalarla hazirlanan programda, Çölyakla Yasam Dernegi Baskani Zahide Kaya ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Melikgazi Belediyesinin glütensiz malzemelerle hazirladiklari etkinlikte, çölyak hastaligi ve glütensiz beslenme ile ilgili farkindalik olusturularak glütensiz ürünlerden hazirlanan yiyecekler vatandaslara ikram edildi. Çölyak hastaliginin farkinda olduklarini ve çölyakla mücadele eden vatandaslara her zaman destek olduklarini belirten Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu desteklerinin devam edecegini söyledi.



Özel beslenme gerektiren hastaliga karsi farkindalik olusturulan etkinlikte Baskan Palancioglu sunlari söyledi: “ Çölyakla Yasam Dernegi ile tanisali 8 sene oldu. Çölyakla Yasam Dernegi Baskani Zahide Kaya hanima ve emegi geçen arkadaslara tesekkür ediyoruz. Çölyak hakkinda egitim veren ögretmenlerimize tesekkür ediyoruz. Yil içerisinde birkaç kez bir araya geliyoruz. Allah saglik sorunu vermesin. Bu hastaligin özellikle biraz da beslenme aliskanliklarindan, hazir gida tüketiminden yayginlastigini düsünüyorum. Çölyak hastalarimiza saglikli bir yasam diliyorum. Katilimlarinizdan dolayi tesekkür ediyorum.”

Etkinlik, programa katilan vatandaslara Melikgazi Belediyesi tarafindan glütensiz gidalarla hazirlanan çölyak çantalarinin dagitilmasi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile