Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Milletimiz, Hür Ve Bagimsiz Yasama Kararliligini Ilelebet Sürdürecektir'

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Milletimiz, Hür Ve Bagimsiz Yasama Kararliligini Ilelebet Sürdürecektir'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Türk milletinin hakli ve onurlu direnisiyle bagimsiz yasamak isteyen birçok ulusa yol gösterdigini belirterek, “Milletimiz, geçmisten aldigi ilhamla, sehitlerimizin bize biraktigi mukaddes emanetin sorumlulugunun idraki ile milli birlik ve beraberlik suuru içinde, hür ve bagimsiz yasama azim ve kararliligini ilelebet sürdürecektir” dedi.

Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, 30 Agustos Zafer Bayrami nedeniyle bir kutlama mesaji yayimladi. Baskan Pekyatirmaci, 30 Agustos Zaferi’ni büyük bir gurur ve coskuyla kutladiklarini ifade ederek, "Milli Kurtulus Savasimizi tarihte esi benzeri görülmemis bir zaferle taçlandiran, her asamasi vatanseverlik ve kahramanlik destanlariyla dolu 30 Agustos Zaferi’nin 99. yildönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coskuyla kutluyoruz. Ülkemizin kurulusuna giden yolda büyük bir dönüm noktasi olan bu büyük zafer ile milletimizin en çaresiz zamanlarda bile en büyük güçlükleri asabilecegini göstermistir" dedi.

Bu zaferin aziz milletin fedakarliginin, kararliliginin, vatan sevgisinin önemli ve anlamli bir göstergesi oldugunu söyleyen Ahmet Pekyatirmaci, "Türk Milleti, hakli ve onurlu direnisiyle, savasin kazanilmasinda vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayisal güçten daha üstün oldugunu tüm dünyaya kanitlamis, bagimsiz yasamak isteyen birçok ulusa da yol göstermistir. Milletimiz, geçmisten aldigi ilhamla, sehitlerimizin bize biraktigi mukaddes emanetin sorumlulugunun idraki ile milli birlik ve beraberlik suuru içinde, hür ve bagimsiz yasama azim ve kararliligini ilelebet sürdürecektir. Bu vesile ile basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere büyük zaferin tüm kahramanlarini sükran ve minnetle aniyorum. 30 Agustos Zafer Bayramimiz kutlu olsun" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile