Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Sehrimizin Kültür Sanat Hayatina Katki Sunmaya Devam Edecegiz'

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Sehrimizin Kültür Sanat Hayatina Katki Sunmaya Devam Edecegiz'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, sehrin sanat hayatina Selçuklu Sanat Akademisi araciligiyla katki saglamaktan memnuniyet duyduklarini söyledi.

Selçuklu Belediyesi tarafindan sehrin sanat hayatina katki saglamak amaciyla kazandirilan Selçuklu Sanat Akademisi her yastan vatandasa egitim vermeye devam ediyor. Akademinin yaz kurslarini ziyaret eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, egitimlerin sürdügü siniflari tek tek ziyaret ederek kursiyerlerin ögrenme heyecanina ortak oldu. Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi 9. Dönem Yaz Kurslarinda Çocuk ve Yetiskin Drama, Dogaçlama Atölyesi, Çocuk Piyano, Diksiyon, Etkili Iletisim, Liderlik ve Kisisel Imaj Yönetimi, Okuma Tiyatrosu kurslarindan toplam 327 kursiyer faydalaniyor. Ilgiyle takip edilen kurslar 25 Agustos’ta sona erecek.

“Sehrimizin kültür sanat hayatina katki sunmaya devam edecegiz”

Sehrin sanat hayatina Selçuklu Sanat Akademisi araciligiyla katki saglamaktan memnuniyet duyduklarini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Selçuklu Sanat Akademimizi kurali 3 yil oldu ancak buradan çok güzel neticeler elde ettik. Burada ögrencilerimiz sanati, müzigi sevdiler kendilerini ifade edebilecekleri firsatlari onlara sunduk ve bunun meyvelerini almaya devam ediyoruz. Ayrica sanata, müzige ve tiyatroya ilgisi olan ama ilgilenecek vakit bulamamis yetiskinlerimiz de akademimizde kendilerini kesfetmeye imkan buluyor. Üç yil önce bu hedeflerle yola çiktik ve bunlari çok sükür gerçeklestirdik. Hem ögrencilerimizden hem de yetiskin gruplarimizdan olusan müzik ve tiyatro topluluklari ortaya çikti. Artik bundan sonraki hedefimiz buradan sanatçilarimizin çikmasi ve genis bir yelpazede akademimizin taninmasi olacak. Selçuklu Sanat Akademisi kuruldugu günden bu güne kadar 35 farkli bransta, 5 bin 454 kursiyer mezun etti. Sahne sanatlari ile müzik ana branslarinda; konser, tiyatro oyunlari sergileyen akademimiz düzenlemis oldugu organizasyonlarda toplamda 66 bin 613 kisiye ulasti. Bu heyecan ve çalisma gayreti ile sehrimizin kültür ve sanat hayatina katki saglamaya devam edecegiz. Ben akademimizden faydalanan kursiyerlerimize gösterdikleri ilgi sebebiyle tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile