Başkan Polat'tan Mahalle Ziyaretleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bazı mahalleleri ziyaret etti.


Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Polat, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve muhtarlarla Aşağıköy, Öncü, Ortaköy ve Salkonak mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Polat, ilçeye bağlı bütün mahalleleri tek tek dolaşarak, buraların eksikliklerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye çalıştıklarını belirtti.

Mahallelerin sorunlarını bildiklerini ve ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurgulayan Polat, şunları kaydetti:

"Yeşilyurt'un bütün alanı Yeşilyurt Belediyesi için hizmet alanıdır. Buralardaki her noktaya ulaşmak ve hizmet götürmek zorundayız. Bir yandan Büyükşehir Belediyemiz, bir yandan Yeşilyurt Belediyesi olarak biz hizmet vereceğiz. İhtiyaçlarınızı önem derecesine göre acil olanlardan başlayarak, sırasıyla süratle çözüme kavuşturacağız. İlk olarak Sarsı, Bürücek arasındaki yolun stabilizesine başlayacağız. Sıcak asfaltla tamiratlarımızı gerçekleştireceğiz. Birlikte bu kalkınmayı gerçekleştireceğiz. Yeni Türkiye yolunda, yeni Türkiye'nin kurallarına uygun olarak çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz."

Bayram Taşkın ise mahalle ziyaretlerinde vatandaşların problemlerini dinlediklerini aktararak, "Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların sorunlarını dinlemek devletle vatandaşı buluşturmak gerçekten güzel. Bugün de o sahnelerden biri yaşanıyor. Bu çalışmalarımız böyle devam edecek" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile