Başkan Polat'tan Mehmet Topal'a plaket

Galatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal'a, Başkan Adnan Polat tarafından plaket verildi.

Başkan Adnan Polat, Mehmet

Galatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal'a, Başkan Adnan Polat tarafından plaket verildi.

Başkan Adnan Polat, Mehmet Topal'ın İspanya'da da çok başarılı olacağına inandığını dile getirerek, "Esasında Mehmet'in gitmesini arzu etmiyordum. Dört sene evvel Galatasaray'a Çanakkale Dardanel'den transfer oldu. Sportif performansını bütün kamuoyu biliyordu. Milli takıma kadar yükseldi. Fakat kişilik olarak da Galatasaray'a yakışan bir duruş sergiledi. Ben hizmetlerinden dolayı Mehmet'e teşekkür ediyorum" dedi. Mehmet Topal'ın Valencia'da forma giyecek olmasının önemine dikkat çeken Adnan Polat, Galatasaray'dan Avrupa'ya giden oyuncuların sıradan bir takıma gitmelerini arzu etmediğini ifade kaydetti.

Mehmet Topal'ın tercihini yurt dışından yana kullandığını da belirten Adnan Polat, "Biz de kulüp olarak ona yardımcı olmalıydık. Biz Valencia ile anlaştık, Mehmet de anlaştı. Şimdi onun Galatasaray'ı ve Türk futbolunu nasıl temsil ettiğini izleyeceğiz. İnşallah bizler onunla gurur duyacağız" diye konuştu.Başkan Adnan Polat, Galatasaray'ın kapılarının Mehmet Topal'a her zaman açık olacağını ifade ederek, "Türkiye'ye dönmek istediği zaman Galatasaray'ın kapıları ona her zaman açık olacaktır. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Teşekkür plaketini Başkan Adnan Polat'ın elinden alan Mehmet Topal, "Başkanıma ve Yöneticilerime teşekkür ediyorum. Burada saha içinde ve saha dışında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Umuyorum ki görevimi en iyi şekilde yapmışımdır" dedi.

Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ile takım arkadaşları Aykut Erçetin ve Lucas Neill de Mehmet Topal'a yeni takımında başarılar diledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile