Baskan Posbiyik, CHP Milletvekillerine Projelerini Anlatti

Baskan Posbiyik, CHP Milletvekillerine Projelerini Anlatti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 23 milletvekilinin Zonguldak ziyareti kapsaminda, Istanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakirlioglu ile Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtas Kdz. Eregli Belediyesi’ni ziyaret etti.

CHP’nin Zonguldak’ta 23 milletvekili ile yaptigi ziyaretler kapsaminda Istanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakirlioglu ile Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtas Kdz. Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik’i ziyaret etti. Ziyarette CHP Kdz. Eregli Ilçe Baskani Eylem Ertugrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile CHP’li Meclis Üyeleri de hazir bulundu.

Baskan Posbiyik, ziyaret sirasinda milletvekillerine Kdz. Eregli Belediyesi tarafindan sürdürülen ve planlanan çalismalar ile kentin durumu hakkinda detayli bilgi verdi. Posbiyik ziyaret sirasinda yaptigi konusmada “Güçlü bir belediyeyiz. Hiçbir devlet kurumuna, kisilere borcumuz yok. Iki gündür meclis toplantilarimiz vardi, önemli kararlara imza atacagiz. 2014 yilindan 2019 yilina kadar geçen süreçte Eregli’nin kayip 5 yili oldu. Önemli çalismalar yapiyoruz. Önümüzdeki 2.5 yil kentimiz için çok büyük hizmetlerin gerçeklestirilecegi dönemler olacak. Sizleri Eregli’de görmekten büyük mutluluk duydum” dedi.

Milletvekilleri Sibel Özdemir ve Ahmet Vehbi Bakirlioglu da Eregli’de bulunmaktan ve belediyenin çalismalarindan duyduklari memnuniyeti dile getirdiler. Görüsme sirasinda Eregli’nin tanitimi konusundaki çalismalara da deginildi ve CHP’nin bölgeye ziyaretlerinin sürecegi ifade edildi.

Baskan Posbiyik, milletvekillerine Herkül Heykeli ve Gazi Alemdar Gemisi maketi takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile