Baskan Posbiyik Emniyet Ve Jandarma'ya 'Hayirli Olsun'a Gitti

Baskan Posbiyik Emniyet Ve Jandarma'ya 'Hayirli Olsun'a Gitti

Zonguldak’in Eregli ilçesi Belediye Baskani Halil Posbiyik, Kdz. Eregli Ilçe Emniyet Müdürlügü ile Ilçe Jandarma Komutanligi’ni ziyaret ederek görüs alisverisinde bulundu.

Kdz. Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik, beraberinde belediye meclis üyeleriyle birlikte Ilçe Emniyet Müdürlügü’nü ziyaret etti.

Baskan Posbiyik, Eregli’deki yeni görevi nedeniyle Emniyet Müdürü Hasan Ünlü’ye hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Eregli’nin kisa zamanda yeni Emniyet Müdürlügü hizmet binasina kavusturulmasi gerektigini belirten Baskan Posbiyik “Eregli’deki göreviniz nedeniyle meclis üyesi arkadaslarimla beraber sizi ziyaret etmek istedik. Sunu görüyoruz ki, Emniyet mensuplarimiz zor sartlarda basariyla görevlerini yapiyorlar. Eregli’nin çok acil hizmet binasina ihtiyaci var. Sizlere ve çalisma arkadaslariniza kolayliklar diliyorum. Kdz. Eregli Belediyesi olarak destegimiz her zaman sizlerle beraber olmaya devam edecek” diye konustu.

Emniyet Müdürü Hasan Ünlü de Baskan Posbiyik ve ekibine ziyaretleri için tesekkür etti. Baskan Posbiyik, ziyaret anisina Ünlü ’ye Herkül heykeli hediye etti.

Baskan Posbiyik ve beraberindeki meclis üyeleri gün içerisinde Ilçe Jandarma Komutanligi görevine atanan Üstegmen Ali Akca’ya hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdi..

Baskan Posbiyik, Eregli’deki yeni görevi nedeniyle Üstegmen Ali Akca’ya ‘hayirli olsun’ dedi.

Belediye olarak kolluk kuvvetlerinin her zaman yanlarinda olduklarini belirten Posbiyik, “Meclis üyesi arkadaslarimizla birlikte size ve çalisma arkadaslariniza basarilar diliyorum. Belediye olarak geçmiste oldugu gibi her zaman kolluk kuvvetlerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Komutan Akca da Baskan Posbiyik ve ekibine ziyaretleri için tesekkür etti. Posbiyik, ziyaretin anisina Akca’ya, Herkül heykeli hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile