Baskan Poyraz, MÜSIAD Genel Idare Kurulu Toplantisini Degerlendirdi

Baskan Poyraz, MÜSIAD Genel Idare Kurulu Toplantisini Degerlendirdi

Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) Malatya Sube Baskani Muharrem Poyraz, MÜSIAD Genel Idare Kurulu toplantisini degerlendirerek, “Yatirim, üretim ve istihdam odakli strateji devam edecek” dedi.

MÜSIAD 106. Genel Idare Kurulu, "Yesil Dönüsüm Ekonomisi" temasi ile MÜSIAD Konya ev sahipliginde gerçeklestirildi.

Malatya Sube Baskani Poyraz, Genel Idare Kurulu toplantisini degerlendirdi. Poyraz, “106. GIK çerçevesinde düzenlenen Baskanlar Toplantisina Malatya Yönetim Kurulu olarak katildik. Programda is gelistirme toplantilari düzenlendi.

106. Genel Idare Kurulu Gala Programi ise Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum’un katilimiyla gerçeklestirildi” ifadelerine yer verdi. Gündemdeki ekonomik gelismeler, yesil dönüsüm ve enerji stratejileri, yatirim ve üretim faaliyetleri ile sektörel birçok konunun düzenlenen toplantilarda genis sekilde degerlendirildigini bildiren Poyraz, 106. Genel Idare Kurulu sonrasi MÜSIAD tarafindan yayimlanan sonuç bildirisinde, enflasyonla mücadele adimlarina dikkat çekilirken, ihracat odakli yatirim, üretim ve istihdam stratejisinin devam edecegi, iklim ve yenilenebilir enerji çalismalarinin hiz kazanacagi vurgulandi. Ayrica, AR-GE ve ÜR-GE faaliyetlerini ‘tecrübe paylasimi’ ile desteklenmesi kararlastirildi. Yatirim, üretim ve istihdam odakli strateji devam edecek.

Iklim manifestosunda ve enerji strateji belgesinde ortaya konulan hedefleri hayata geçirmek için durmadan çalisilmasi kararlastirildi” seklinde degerlendirmesini tamamladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile