Başkan Recep Altepe Halktan İlham Alıyor

Başkan Recep Altepe Halktan İlham Alıyor

Ramazan ayında iftar programlarının ardından kentin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emirsultan, Demirkapı ve Gürsu’da halkın sıkıntılarını dinledi.

Başkan Altepe, Ramazan ziyaretleri çerçevesinde Demirkapı Mahallesi'nde oturan Roman vatandaşların iftarına katıldı.

Mahalleye girişte alkışlarla karşılanan Başkan Altepe, herkesle tek tek tokalaşarak sohbet etti. Roman vatandaşlar Başkan Altepe'den, resmiyette farklı isme sahip mahallelerinin isminin 'Demirkapı' olarak tescil edilmesini talep etti. Başkan Altepe'ye, mahalle ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya da eşlik etti. Öte yandan Emirsultan’da Büyükşehir Belediyesi'nin iftar çadırında halka yemek dağıtıp orucunu da orada açan Başkan Altepe, Gürsu bölgesinde ise Alparslan Türkeş Şehir Parkı'na giderek, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Altepe'ye Gürsu ziyaretinde ise Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü’nün yanı sıra Başkan danışmanları Fahreddin Yıldırım ile Osman Orhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Atilla Ödünç de eşlik etti. Başkan Altepe, Ramazan ayını fırsat bilerek kentin farklı mahallelerinde geç saatlere kadar muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye, halkın sıkıntılarına çare bulmaya özen gösterdiğini belirtti.

Vatandaşlarla yaptığı sohbetler esnasında iş yoğunluğu arasında görülmeyenlerin görüldüğünü, ‘Yaşanabilir, sağlıklı ve çağdaş Bursa' idealine katkı sağlayacak yeni fikirler edindiğini de vurgulayan Başkan Altepe, “Geleceğin Bursa'sını kurma yönünde, vatandaşların görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Vatandaşların görüşleri bizim görüşümüzdür. Bugün Türkiye, eğer iyi bir yerdeyse bunu biraz da devlet ve vatandaş birlikteliğine borçlu. Biz de Bursa için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında yaptığımız bu ziyaretler, şehrin yönetimi noktasında bizlere büyük katkılar sağlıyor” diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile