Baskan Sahin, 'Genç Gaziantep' Uygulamasi Hakkinda Konustu

Baskan Sahin, 'Genç Gaziantep' Uygulamasi Hakkinda Konustu

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, Genç Gaziantep uygulamasiyla ilgili sosyal medya platformlarindaki hesaplarindan bir video yayinladi. Gençlerin uygulamaya yogun ilgisinin oldugunu aktaran Sahin, uygulamaya dair güncel bilgileri paylasti.

Gençlere yönelik birçok avantaj sunan Büyüksehir Belediyesi’nin akilli uygulamasi Genç Gaziantep, birçok avantaji ile dikkat çekiyor. Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin de 21 Mart’ta tanitilarak hayata geçen uygulama hakkinda güncel bilgileri gençlerle paylasti.

Baskan Sahin’in paylasiminda uygulamanin hizmete alindigi günden itibaren bir ay içerisinde 43 bin 417 kullaniciya ulastigini, uygulamanin avantajlardan biri olan toplu tasima araçlarina ücretsiz 22 binis hakkindan ise 11 bin 680 ögrencinin yararlandigina yer verildi.



“Sunmus oldugumuz internet ve ulasimda indirim destekleri gençlerimizin oldukça hosuna gitti”

Baskan Sahin, gençleri bilgilendirmek için bu videoyu çektiklerini ifade ederek, “Akilli sehir, ‘Genç dostu Gaziantep’ dedik, ikisini birlestirdigimiz zaman ise ‘Genç Gaziantep’ uygulamasini baslattik. Gençlerimizden büyük bir ilgi var. Bu uygulama içerisinde sunmus oldugumuz internet ve ulasimda indirim destekleri gençlerimizin oldukça hosuna gitti. Gaziantep Büyüksehir Belediyesi’nin baslatmis oldugu kültür, spor, sosyal çalismalardan ücretsiz sekilde istifade etmeniz gerekiyor. Her etkinlik size puan olarak geri dönüyor ve bu puanlar toplandigi zamanda özellikle ulasimda 22 binislik ücretsiz seyahat hakki size yükleniyor” dedi.



“Genç Gaziantep uygulamasini anlattigimizda 300’e yakin esnafimiz destek olacagini söyledi”

Konusmasinin devaminda çalismalarin sürdügünü aktaran Baskan Fatma Sahin, “Gençlerimizin tercih ettigi esnafimiza ve markalara Genç Gaziantep uygulamasini anlattigimizda 300’e yakin esnafimiz destek olacagini söyledi.

Bu firmalardan alisveris yaptiklarinda ciddi indirim yapiliyor. Herkesin kazandigi, gençlerin huzurlu, mutlu oldugu ve bizim genç dostu Gaziantep hedefine ulasmak için baslattigimiz çalisma çok güzel bir sekilde ilerliyor. Duymayan gençlerimizin mutlaka bilgilendirilmesini, kullanan gençlerin kullanmayan gençleri bilgilendirmesini, ulasilmayan hiçbir genç kalmayana kadar çalismalari sürdürmek istiyoruz. Uygulamadan yararlananlara tesekkür ediyor katilmak için basvuranlara da hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.



Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan gençlerin ihtiyaçlari ve taleplerine cevap verecek, birçok avantaj ve ödüllerin bulundugu “Genç Gaziantep” uygulamasi, App Store ve Google Play üzerinden indiriliyor. Gençler, uygulamadan kazanilan elmaslarla birçok avantaj yakalayabiliyor. Uygulamayi kullanim durumlarina göre siralamalara yerleserek bilgisayar, oyun konsollari, bisiklet, tablet, akilli saat, kablosuz kulaklik, power bank, USB bellek, spor giyim, geziler gibi daha birçok sürpriz hediyenin sahibi olabiliyorlar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile