Başkan Sakallı’dan 'şahin'lere Anlamlı Kutlama

Başkan Sakallı’dan 'şahin'lere Anlamlı Kutlama

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla yemekte bir araya geldi.

Belediyesi başkan yardımcıları, daire müdürleri ve zabıta personelinin katıldığı Regüler Piknik Yeri'ndeki yemekte, "şahin"ler keyifli bir ortamda Zabıta Haftasını kutladı. Zabıta Müdürlüğünden emekli olan personele plaket takdim edildiği kutlama programında konuşan Başkan Sakallı, “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’nün değerli çalışanları ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyerek, zabıta teşkilatının ülkemizin en köklü kurumlarından biri olduğunu ve zabıtaların geniş bir hizmet alanında ve değişik görev alanlarında vatandaşlara başarı ile hizmet verdiğini ifade etti.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren zabıta personelinin şartlarını iyileştirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Sakallı, zabıtanın zor bir hizmeti objektif bir bakış açısıyla ve kanunlar çerçevesinde başarı ile yerine getirdiğini vurguladı.

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu ise, “Bizlere her konuda destek veren, göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği çalışmalarla zabıtanın hareket kabiliyetini artırıp modern bir yapıya kavuşturan Sakallı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile