Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Açilis Destegi Programimiz Devam Ediyor'

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Açilis Destegi Programimiz Devam Ediyor'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, yeni açilan esnaflara yönelik Açilis Destegi programlarinin devam ettigini söyledi.

Baskan Ibrahim Sandikçi, ilçede yeni açilan isletmeleri ziyaret etti. Esnaflarin talep ve önerilerini dinleyen Baskan Sandikçi, onlara hayirli isler temennisinde bulundu. Sandikçi, ilçedeki esnaflarla her firsatta bir araya geldiklerini belirterek, “Kendileriyle hasbihal ediyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Hayata geçirdigimiz proje ve çalismalarla her gün bir adim daha ileriye tasidigimiz ilçemizde esnaflarimizin ticari hayatlarini da pozitif yönde etkiliyor. Tüm esnaflarimiza hayirli ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.



“Açilis Destegi programi devam ediyor”

Canik Belediyesi tarafindan ilçede yeni açilan isletmelere saglanan Açilis Destegi programinin devam ettigini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde isyerlerini yeni açacak esnaflarimiz için özel olarak hayata geçirdigimiz Açilis Destegi programimiz devam ediyor. Isletmelerini yeni açan esnaflarimizin açilis organizasyonu belediye olarak sagliyoruz. Esnaflarimiz belediyemize basvurarak organizasyon destegimizden faydalanabilir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile