Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Mesleki Egitimlerle Yüzlerce Hanim Kardesimizi Meslek Sahibi Yaptik'

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Mesleki Egitimlerle Yüzlerce Hanim Kardesimizi Meslek Sahibi Yaptik'

Samsun’un Canik Belediyesi Baskani Ibrahim Sandikçi, Hanim Konaklari’nda kadinlar için düzenlenen ücretsiz sertifikali mesleki egitimlerle simdiye kadar yüzlerce kadini meslek sahibi yaparak, istihdama katki sagladiklarini söyledi.

Canik Belediyesi’nin ilçedeki kadinlara yönelik sertifikali mesleki egitimler düzenleyerek onlarin istihdamina katki sagladigi, ilçedeki kadinlara özel olarak seminerler, kültür ve sanat faaliyetleri düzenledigi Hanim Konaklari’nda egitim alan kursiyerler, emekle hazirladiklari ürünleri sergileyecek. Birbirinden güzel ürünlerin görücüye çikacagi Canik Belediyesi Hanim Konaklari sergisi, 11-12 Temmuz tarihlerinde saat 10.00-22.00 arasinda ziyaretçilerini agirlayacak.

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçedeki kadinlara yönelik Canik Belediyesi Hanim Konaklari’nda sertifikali mesleki egitimler düzenlediklerini, kadinlarin ilgi ve yeteneklerine göre diledigi sertifikali mesleki egitimi alabildiklerini söyledi.

Baskan Ibrahim Sandikçi, "Hanim Konaklarimizda düzenledigimiz ücretsiz sertifikali mesleki egitimlerle bugüne kadar yüzlerce hanim kardesimizi meslek sahibi yaparak istihdamina katki sagladik. Egitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Hanim kardeslerimiz, ilgi ve yeteneklerine göre diledigi egitimlerimize katilabiliyor. Hanim Konaklarimizda mesleki egitimlerimiz ile birlikte hanim kardeslerimize yönelik seminerler, sosyal ve kültürel faaliyetler gerçeklestiriyoruz. Hanim kardeslerimiz, bir egitim yuvasi olan Hanim Konaklarimizda ayni zamanda yeni dostluklar ediniyor, sosyallesme imkâni buluyor. Kiymetli hanim kardeslerimize yönelik egitimlerimizi sürdürecek, onlarin üretimde bilgi ve emekleriyle yer almasini saglamaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile