Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Samsun'un En Büyük Engelsiz Parkini Vatandaslarimizin Hizmetine Sunduk'

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Samsun'un En Büyük Engelsiz Parkini Vatandaslarimizin Hizmetine Sunduk'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Samsun’un en büyük ve kapsamli engelsiz parkini ilçeye kazandirdiklari söyledi.

Engelli vatandaslar için özel olarak dizayn edilen oyun gruplarinin yer aldigi Uludag Engelsiz Yasam Parki’yla engelli vatandaslara yeni sosyal yasam alani sunduklarini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, ilçedeki engelli vatandaslara yönelik akülü ve manuel tekerlekli sandalye desteklerini sürdürdüklerini belirtti.

Uludag Engelsiz Sosyal Yasam Parki’nda engelli vatandaslarin rahat bir sekilde vakit geçirebilecekleri alanlar olusturduklarini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, "Engelli vatandaslarimiz için sosyal destek çalismalarimizi büyük bir hassasiyetle sürdürürken, kendilerine yönelik sosyal yasam alanlari olusturuyoruz. Bu kapsamda sürdürdügümüz çalismalar neticesinde, Samsun’un en büyük engelsiz parkini vatandaslarimizin hizmetine sunduk. Parkimizi engelli vatandaslarimiz için özel olarak olusturdugumuz, güvenlik sistemi olan oyun gruplariyla donattik" dedi.

"Uludag Engelsiz Sosyal Yasam Parkimizi 7 gün 24 saat kontrol altinda tutuyoruz" diyen Baskan Ibrahim Sandikçi, parki güvenlik kamera sistemleriyle gözetim altinda tuttuklarini belirtti.

Ilçedeki engelli vatandaslar için yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Baskan Ibrahim Sandikçi, "Sosyal desteklerimiz ve yeni projelerimizle engelli vatandaslarimizin daima yaninda olmaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile