Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Sosyal Yasam Alanlarini Daha Konforlu Hale Getiriyoruz'

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Sosyal Yasam Alanlarini Daha Konforlu Hale Getiriyoruz'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçedeki sosyal yasam alanlarini daha konforlu bir hale getirmek için yogun bir sekilde çalismaya devam ettiklerini belirtti.

Canik Belediyesi, ilçedeki sosyal yasam alanlarinda oyun grubu ve dinlenme alanlari yapim çalismalarina ara vermeden devam ediyor. Canik’e yeni sosyal yasam alanlari kazandirirken, vatandaslarin kullaniminda olan sosyal donati alanlarinda yeni oyun gruplari ve dinlenme alanlari yapim çalismalarini titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Hemsehrilerimizin hizmetine nezih ve modern sosyal yasam alanlari sunmak için gayretle çalisiyoruz” diye konustu.



Hummali çalisma

Canik’teki sosyal yasam alanlarinda yenileme ve bakim çalismalarina yogun bir sekilde devam ettiklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ilçemize yeni sosyal yasam alanlari kazandirmaya devam ediyor, hemsehrilerimizin kullaniminda olan sosyal yasam alanlarinda ise yenileme çalismalarimizi hummali bir sekilde sürdürüyoruz. Canik’imizdeki sosyal yasam alanlarini daha konforlu hale getiriyoruz. Sosyal yasam alanlarimiza çocuklarimizin gönüllerince oynayabilecegi yeni oyun gruplariyla donatiyoruz. Dinlenme alanlari yapim çalismalarimiz ile birlikte yesil alan bakim ve temizlik çalismalarimizi titizlikle gerçeklestiriyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile