Baskan Sandikçi'dan Asure Ikrami

Baskan Sandikçi'dan Asure Ikrami

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, vatandaslara asure ikram etti.

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, hicri yilin ilk ayi olan Muharrem ayinin onuncu gününde tüm dünyadaki Müslümanlar tarafindan sevinçle kutlanan ve Islam âleminde kardeslik, paylasma ve dayanismayi temsil eden Asure Günü dolayisiyla ilçedeki vatandaslarla bir araya gelerek onlarin Asure Günü’nü tebrik etti. Canik Yesilova Camii’nde Cuma namazi sonrasinda ilçe sakinleriyle uzun süre sohbet eden, onlarla yakindan ilgilenen Baskan Ibrahim Sandikçi, vatandaslara asure ikraminda bulundu.

Canik’te sevinç paylasildi

Belediye, Asure Günü dolayisiyla ilçenin farkli noktalarinda vatandaslara asure dagitimi gerçeklestirdi. Canik Belediyesi tarafindan özenle hazirlanan ve ikram edilmek üzere hazir hale getirilen asureler belediye personelleri tarafindan vatandaslara ikram edildi. Vatandaslar, yapilan ikramlardan dolayi duyduklari memnuniyeti dile getirerek Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi’ya tesekkür etti.

Vatandaslara asure ikram eden, onlarla uzun süre sohbet eden Baskan Ibrahim Sandikçi, vatandaslarin Asure Günü’nü tebrik ederek, “Birlik, beraberlik, dayanisma ve paylasmanin sembollerinden olan mübarek Asure Günü’ne bir kez daha kavusmanin sevincini yasiyoruz. Ilçemizin farkli noktalarinda hemsehrilerimize asure ikraminda bulunuyor, hep birlikte soframizin bereketini paylasiyoruz. Cenab-i Hakk birligimizi ve beraberligimizi daim eylesin. Mübarek Asure gününde tuttugumuz oruçlari kabul eylesin. Milletimizin ve tüm Islam âleminin Asure Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile