Baskan Sandikçi Ögrenciler Için Atki Ve Bere Ördü

Baskan Sandikçi Ögrenciler Için Atki Ve Bere Ördü

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, köy okullarinda ögrenim gören ögrenciler için atki ve bere ördü.

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Canik Belediyesi 8 Mart Sehit Sevgi Yesilyurt Hanim Konagi’nda egitim alan kursiyerlerle birlikte köy okullarinda ögrenim gören ögrenciler için atki ve bere ördü. Her yil kis mevsimi öncesinde Canik Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hanim Konaklari’nda egitim alan kursiyerler tarafindan örülen atki ve bereler köy okullarindaki ögrencilere hediye ediliyor.

Canikli kadinlar yürekleri isitiyor

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Canik Kent Konseyi is birligiyle geleneksel olarak Canik Belediyesi Hanim Konaklari’ndaki kursiyerlerin köy okullarindaki ögrenciler için atki ve bere ördüklerini ifade etti.

Baskan Ibrahim Sandikçi, “Belediyemiz Hanim Konaklari’nda egitim alan kursiyerlerimiz ve ilçemizde yasayan hanim kardeslerimiz gönüllü olarak köy okullarindaki ögrencilerimiz için atki ve bere örüyor. Hanim Konaklarimizda geleneksel olarak her yil köy okullarindaki ögrencilerimizin, soguk havalarda kullanmalari ve üsümemeleri için atki ve bere örüyoruz. Örülen atki ve berelerin ipleri hayirsever hemsehrilerimiz tarafindan karsilaniyor. El ele, gönül gönüle çocuklarimiz için atki ve bereleri özenle ve sevgiyle hazirliyoruz. Böylesine anlamli, yürekleri isitan bir etkinlikte yer alan tüm hanim kardeslerimizi tebrik ediyor, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" dedi.



Atki ve bereler ögrencilere ulasiyor

Köy okulundaki ögrencilerin kursiyerler tarafindan ziyaret edilerek atki ve berelerin hediye edildigini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, “Kursiyerlerimizle birlikte köy okullarindaki ögrencilerimizi ziyaret ederek hazirlanan atki ve bereleri onlara hediye ediyoruz. Bu hediyelerin çocuklarimiz için anlaminin ne kadar büyük oldugunu onlari görünce daha iyi anliyorsunuz. Çocuklarimizin sevincini görmenin, yüzündeki tebessüme ortak olmani verdigi mutluluk gerçekten tarif edilemez” ifadelerini kullandi.

8 Mart Sehit Sevgi Yesilyurt Hanim Konagi’nda gerçeklesen etkinlige Baskan Ibrahim Sandikçi’nin esi Selma Sandikçi, usta ögreticiler ve kursiyerler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile