Başkan Savaş Belediye Hizmetlerini Anlattı

Başkan Savaş Belediye Hizmetlerini Anlattı

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, “Katılımcı yönetim anlayışımızla, Antakya’yı geleceğe taşıyoruz.” dedi.

Başkan Savaş, 3 yıllık başkanlık döneminde hayata geçirdikleri hizmetleri, din görevlileri ile paylaştı. Diyanet Sen 'e bağlı din görevlileri ile öğle yemeğinde buluşan Savaş, slayt eşliğinde yapılan hizmetleri anlatarak görüş alışverişinde bulundu. Yapılan hizmetleri ve geleceğe dönük projelerini toplumun tüm kesimleriyle paylaştıklarını dile getiren Savaş, şöyle konuştu:
“Bu hizmetleri sizlerden aldığımız destek ve katkılarla hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Tüm Hataylıların bize verdiği vekalet sorumluluğunun bilinciyle, hesap verebilen, katılımcı yönetim anlayışını benimseyen, birlikten kuvvet doğar ilkesiyle şehrimize hizmet ediyoruz. Şu ana kadar ki hizmet dönemimizde neler yapmışız, önümüzdeki süreçte neler yapmayı düşünüyoruz, bu konuda detaylı bilgiler veriyoruz. Şehrimizin yapılan hizmetlerle nereden nereye geldiğini, nasıl bir gelişme içinde olduğunu paylaşıyoruz. Büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde bulunan şehrimizin koşar adımlarla geleceğe nasıl hazırlandığını anlatıyoruz.”

Hizmetleri yapmadan önce toplumun dinamiklerini oluşturan sivil toplum kuruluşlarının önerilerini ve fikirlerini dikkatle takip ettiklerini kaydeden Savaş, “Şehrimizi daha iyiye, daha güzele nasıl hazırlarız bu konuda beyin jimnastiği yapıyoruz.” diye konuştu. Başkan Savaş, daha sonra yapılan hizmetlerle ilgili katılımcılara sunum eşliğinde detaylı bilgiler verdi.Diyanet Sen Hatay Şube Başkanı Hasan Urhan ise hizmetlerinden dolayı Başkan Savaş 'a teşekkür etti. Programda konuşan İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu 'da oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Yüce Allah yapılan bu hizmetleri inşallah feyizli ve bereketli eylesin. Belediye başkanımızı, sendika başkanımızı ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum ve bundan sonraki hizmetlerinde başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile