Başkan Savaş, gösteri programları iptal edilen ekiplerin gönüllerini aldı

26. Antakya Festivali etkinlikleri çerçevesinde Antakya'ya gelen yabancı ülkelerin halk dansları ekipleri Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a nezak

26. Antakya Festivali etkinlikleri çerçevesinde Antakya'ya gelen yabancı ülkelerin halk dansları ekipleri Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Antakya Belediyesi Meclis salonunda yapılan ziyarete Kazakistan, Polonya, Baş Kordostan, KKTC, Çavaş Türkleri, Rusya, Estonya ve Macaristan ülkelerinin halk dansları toplulukları katıldı. Nezaket ziyaretinde konuşma yapan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, gelen misafirlerden mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Çok güzel bir festival programı yapmıştık. Renkli geçecekti ancak dün aldığımız acı haberle programda değişiklik yapmak zorunda kaldık. Güneydoğu'da 7 şehidimiz var. Şehitlerimizden dolayı daha sakin, müziksiz bir festival yapmaya karar verdik. Önümüzdeki yıl yine sizleri bekliyoruz. Bunun acısını çıkartacağız. 27. Festivali beraber kutlarız. Misafirimizsiniz, kent olarak sizleri 4 gün boyunca burada ağırlamaktan mutluluk duyacağız." dedi.

Bu arada ekip sorumlularına Antakya hatırası olarak hediye verildi. Ekip sorumluları da ülkelerinden getirdikleri simgesel hediyeleri Antakya Belediye Başkanı Savaş'a sundular.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile