Baskan Say, Erenkent Etüt Merkezini Hizmete Açti

Baskan Say, Erenkent Etüt Merkezini Hizmete Açti

Van’in merkez Edremit Belediyesi, Erenkent Mahallesi’nde olusturdugu etüt merkezini hizmete sundu.

Erenkent Etüt Merkezi’nin açilisinda konusan Edremit Belediye Baskani Ismail Say, 2022 yili içerisinde 4 adet etüt merkezinin hizmete açildigini ifade ederek, hedeflerinin yilsonuna kadar bu sayiyi altiya çikarmak oldugunu söyledi.

Etüt merkezlerinin gerek gençler gerekse çocuklar için ders çalisabilecekleri, kitap okuyabilecekleri mekanlar oldugunu belirterek, “Erenkent’teki çocuklarimizin rahatça ders çalisabilecekleri bir etüt merkezi hazirladik. Burada internetiyle, ikramlariyla tüm hizmetlerimiz ücretsiz olacak ve mahalle sakinlerimizin emrinde olacak. Insallah 2022 yili içerisinde besinci merkezimizi Erdemkent Mahallesi’nde, altinci merkezimizi de Çiçekli Mahallemizde bu sene bitirip teslim edecegiz. Böylece 2022 yilinda 6 tane etüt, dershane ve kütüphane hizmeti veren merkezimiz olacak. Tüm Edremitlilere hayirli olsun” dedi.

Cumhurbaskani Basdanismani Gülsen Orhan ise etüt merkezinin hayirli olmasi dileklerinde bulunarak, “Zaten belediye baskanimiz 5 ve 6. etüt merkezinin açilacagi müjdesini verdi. Insallah burasi güzel hizmetlere vesile olacak. Güzel bir etüt merkezi olacak. Ailelerimizin güvenle çocuklarini teslim edebilecegi bir etüt merkezi olacak. Çocuklarimizin, gençlerimizin gelecegi için, egitimi için çok önemli ortamlar. Çok önemsiyorum. Bu egitim yuvalari gençlerimiz için, çocuklarimiz için çok önemli. Ben bu anlamda baskanimiza ve çalisma arkadaslarina tesekkür ediyor, merkezimizin hayirlara vesile olmasini diyorum” ifadelerini kullandi.

Kurdele kesiminin ardindan katilimcilar etüt merkezini gezdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile