Baskan Sayan Açiklamasi 'Deniz Baykal'in CHP'den Istifasi An Meselesi'

Baskan Sayan Açiklamasi 'Deniz Baykal'in CHP'den Istifasi An Meselesi'

Agri Belediye Baskani Savci Sayan, sosyal medya üzerinden yapmis oldugu açiklamada Deniz Baykal’in, CHP’den istifasinin an meselesini oldugunu söyledi.

Baskan Sayan, Baykal’in istifa etme düsüncesine iliskin sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamasa su ifadelere yer verdi:

“Önce silahli kuvvetler kimyasal silah kullaniyor, simdi de polis uyusturucu satiyor. Türkiye’yi bölme, Suriye’ye çevirme politikasi FETÖ ve CHP’nin önderliginde, ABD’nin komutasinda devam ediyor. Bu hallerede mi düsecektin CHP. Deniz Baykal’in istifasi an meselesi.”

Öte yandan önceki gün CHP’den istifa eden Deniz Baykal’in kizi Asli Baykal için ise su açiklamalarda bulundu :

“Deniz Baykal’in kizi Prof. Dr. Asli Baykal CHP’den istifa etmis. CHP’nin ABD’ye teslim oldugu bir dönemde çok isabetli bir karar olmus. Gün tam bagimsiz Türkiye için mücadele etme günüdür. Allah yolunu ve bahtini açik etsin.”

CHP’den istifa eden Asli Baykal’in, AK Parti’ye davet edilmesi gerektigini belirten Agri Belediye Baskani Savci Sayan gün parti günü degil Türkiye günüdür diyerek, “Gün, ömrünü Türkiye’ye adamis yerli, milli, cesur, yigit ve bilge lider Sayin Tayyip Erdogan’in yaninda bulunma günüdür. Yetkim olsa bugünden erkeni yok yerli ve milli Deniz Baykal’in kizi Asli Baykal’i AK Parti’ye davet ederim. Gün parti günü degil Türkiye günüdür” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile