Baskan Seçer, Pazarda Vatandasla Bulustu

Baskan Seçer, Pazarda Vatandasla Bulustu

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, sik sik gerçeklestirdigi pazar ziyaretlerini sürdürerek halkla bulusmaya devam ediyor. Yenisehir ilçesinde bulunan Akkent Mahallesi semt pazarinda esnaf ve vatandas ziyareti yapan Seçer, Akkent halkinin yogun ilgisiyle karsilasti.

Baskan Seçer’e ziyaretinde, Akkent Mahallesi Muhtari Zakir Ogultekin, büyüksehir belediyesi daire baskanlari ile bürokratlari eslik etti. Pazarci esnafina ‘bereketli isler’ ve vatandaslara da ‘iyi hafta sonlari’ dileyen Seçer, esnaf ve vatandas tarafindan sevgiyle karsilandi. Baskan Seçer’i karsilarinda görmekten büyük mutluluk duydugunu belirten bir esnaf, “Hos geldiniz baskanim. Sizi aramizda görmek ne güzel. Sizi çok seviyoruz baskanim” ifadelerini kullandi.

Baskan Seçer de büyüksehir belediyesi olarak her zaman İçel halkina hizmet etmek için çalisacaklarini belirtti.

Esnafla sohbet eden Seçer, esnafin ikram ettigi böreklerden de yedi. Hatay’dan gelen depremzede vatandas ise “Kapinizi açtiniz. Yardimlarinizi eksik etmediniz. Elimizden tuttunuz. Sayenizde burada kendimizi yabanci hissetmedik” diye konustu.

Ziyarette esnaf ve vatandasin sorun ve taleplerini dinleyen Seçer, her türlü talep ve sikayetlerini Teksin’e bildirmeleri ve böylelikle hizlica çözüme kavusturacaklarini söyledi.

Seçer daha sonra mahallede bulunan bir kahvehaneyi de ziyaret ederek vatandaslarla sohbet etti.

Pazar ziyaretinde belediye personeli tarafindan vatandasa önlük ile pazar çantasi ve çocuklara oyuncak dagitimi yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile