Baskan Sekmen'den 15 Temmuz Mesaji

Baskan Sekmen'den 15 Temmuz Mesaji

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla yazili bir mesaj yayimladi.

Baskan Sekmen, yayimladigi mesajinda, “O hain girisim, tarihin tozlu raflarindaki yerini aldi ama milli hafizamiz halen daha canli ve dipdiri. Hain emellerini gizleyerek aramiza sinsice giren, kuklasi ve taseronu olduklari emperyalist güçlerin talimat ve direktifleriyle is gören ve bu ugurda kendi milletine kursun sikacak kadar canilesenleri zihnimize tek tek kazimis durumdayiz. Unutmadik, unutmayacagiz ve unutturmayacagiz” dedi.

Baskan Sekmen, mesajinda sunlari kaydetti: “Bir avuç üniforma hirsizi uçaklarla, tanklarla, bombalar ve silahlarla halkin üzerine ölüm kustular ama bu necip milletin sehadet ugruna degil bir can, bin cani bile olsa gözünü kirpmadan verebilecegini o kiralik akillarina getirmediler. Onlar Çanakkale’de kursaklarina dizdigimiz heveslerini 15 Temmuz’da yeniden yasamak istediler ama efsunlu ve duali bu milletin her bir evladinin aslinda birer Seyit Onbasi ve birer Nene Hatun oldugunu çok çabuk unuttular. O gece bu satilmis FETÖ hainleri bozguna ugradilar, hezimeti yasadilar ve o gece yurdun dört bir yaninda olusan çeliklesmis iman gücümüzün etkisiyle yok oldular.”

Baskan Mehmet Sekmen, mesajinda 15 Temmuz hain darbe girisiminin gerçeklestirildigi gece sehit düsen vatan evlatlari ile yaralanan gazileri de unutmadi. Sekmen, mesajinda su kaydi düstü: “Sehitlerimiz bizim seref payelerimizdir, gazilerimiz de onur vesilemizdir. O gece canindan aziz belledigi vatani için sehit düsen tüm kardeslerimize Allah’tan sonsuz rahmet niyaz ediyorum. Gazilerimize ise, hayirli, saglikli ve sihhatli uzun ömürler diliyorum. Bu duygu ve düsüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzü kutluyor, FETÖ alçaklarini, hain ve mel’un satilmis kahpe teröristlerle mücadelemizden bir an olsun geri durmayacagimizin altini özellikle çizmek istiyorum. Bu vesileyle kahramanlarimizi ve demokrasi sehitlerimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile