Baskan Sekmen; 'Yaptiklarimiz; Yapacaklarimizin Teminatidir'

Baskan Sekmen; 'Yaptiklarimiz; Yapacaklarimizin Teminatidir'

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, Narman’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açilisini yapti.

Narman’da coskuyla karsilanan Baskan Mehmet Sekmen, açilis sonrasi Narman Sanayi Sitesi esnafini gezdi. Sekmen, burada yeni sanayi sitesi ile ilgili plan ve projelerini anlatti. Narman’da vatandaslara hitap eden Baskan Sekmen, “Sizlere yaptiklarimizla geliyoruz. ‘Yapacagiz’ demiyoruz. ‘Yaptiklarimiz; yapacaklarimizin teminatidir’ diyoruz. Su bir gerçektir ki sehirlerimizin kurtulusu kentsel dönüsüme baglidir. Ilçelerimize, sehrimize bu hizmetleri yaparsa kim yapar tabii ki AK Parti yapar, yaparsa Cumhur Ittifaki yapar” dedi.

Baskan Sekmen, kent merkezinde oldugu gibi ilçelerde de tarim ve hayvanciliga yönelik projelerin artarak devam edecegini bildirdi.

Gezköy’de kentsel dönüsüm toplantisi

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, Aziziye Gezköy’de kurmaylarinin da katilimiyla vatandaslarla birlikte kentsel dönüsüm toplantisi yapti. Baskan Sekmen, sosyal medya paylasiminda söz konusu toplantiyla ilgili su degerlendirmede bulundu: “Mahallemizde hemserilerimle bulusarak; taleplerini dinledik ve hasbihâl eyledik. Sehrimizde gerçeklestirdigimiz yatirimlar nedeniyle bize güzel temennilerini ifade eden tüm kardeslerime sükranlarimi sunuyorum. Çiktigimiz sevda yolunda, bu essiz sehrin her sokagina nasip olursa yeni dönemimizde de en güzel hizmeti verecegimizden kimsenin süphesi olmasin.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile