Başkan Şenden Kaymakam Türköz’e Plaket

Başkan Şenden Kaymakam Türköz’e Plaket

Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Şen,Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz’e, Başkentte Kastamonu Günleri etkinliklerine verdiği destekler nedeniyle plaket takdim etti.

Plaket töreninde bir konuşma yapan Şen, ’’Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün, dün ki,Kastamonu 2. Ahşap Fuarı açılışında, Kastamonu’nun tanıtıma ihtiyacı olduğunu ve bunun için sivil toplum örgütlerine ciddi görevler düştüğünü ifade etti’’ diye konuştu.

Başkan Şen, ’’Bizlerde Kastamonu Dernekler Federasyonu olarak demek ki doğu işler yapıyoruz. Ankara’da, Kastamonu’yu tanıtmak için bu sene 8’incisini, başta sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’ın destek ve himayeleriyle gerçekleştirdiğimiz, Başkentte Kastamonu Günleri etkinliğine nüfus bakımından en büyük ilçe olan Tosya, gerçekten damgasını vurdu. Bu etkinliğe,Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın gerçekten çok emekleri var. Bizlerde yönetim kurulu olarak karar aldık ve Kaymakamımıza ve Belediye başkanımıza birer plaketle teşekkür etmeyi uygun bulduk. Bu vesileyle,Kastamonu’nun tanıtımına verdikleri katkı ve katılımlar nedeniyle Kaymakamımıza teşekkür ederek bu plaketi kendilerine takdim etmek istiyorum ’’diye konuştu.

Törende yaptığı konuşmada,plaketi almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Türköz,’’ Hep söylüyoruz,21’inci yüzyıl rekabet çağı. Rekabette,tanıtım olmadan olmuyor. Ürettiğin ürünleri satman için tanıtmak gerekiyor. Kastamonu ve ilçelerinde üretilen ürünleri dışarıda en iyi tanıtan etkili ve verimli bir örgünüz var. Bu bayrağı sizler aldınız ve daha ileriye götürdünüz. Diğer illerle İstanbul ve Bursa’daki sivil toplum örgütlerine örnek oldunuz. Bu yaptığınız başarılı çalışmalara Ankara,İstanbul ve Bursa’daki vatandaşlarımız da gayret etti ve başarınız daha da büyüdü. Bizler, Valimiz Erdoğan Bektaş’ın önderliğinde, Kaymakamlık ve Belediye olarak bu etkinliklere her sene katılıyoruz,katılmaya da devam edeceğiz inşallah. İşiniz kolay değil, Allah kolaylık versin. Sizlerin şahsında yönetim kurulda ki arkadaşlara teşekkür ederken başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ederim’’ dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile