Başkan Şenol’la Park Buluşmaları

Başkan Şenol’la Park Buluşmaları

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, iki ayrı toplantıda bir araya geldiği Gazikent Mahallesi ve Yeşil Mahalle sakinlerine icraatlarını anlatıp, vatandaşların sıkıntılarını, şikâyetlerini ve önerilerini dinledi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un “Halka hesap veriyoruz” sloganıyla başlattığı ‘park buluşmaları’ kaldığı yerden devam ediyor. Gazikent Mahallesi ve Yeşil Mahalle sakinleriyle iki ayrı toplantıda bir araya gelen Başkan Şenol, yardımcısı Mehmet Tuncer’in yaptığı sunum sonrasında yanına yardımcıları Mitat Kale, Mehmet Tuncer ve mahalle muhtarlarını da alarak vatandaşların sorularını yanıtladı.

Eğitimden sağlığa, kültür sanattan altyapıya belediyenin görevleri arasında yer alan ve görevleri arasında yer almayan birçok proje ürettiklerinin altını çizen Şenol, “Bir kentin yönetimi sadece belediye başkanına bırakılacak kadar kolay bir iş değildir. Buna inandığımız için her fırsatta toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya geliyor, öneri ve şikâyetleri dinliyoruz. Bize eksikliklerimizi gösterin, isteklerinizi söyleyin” diye konuştu.

Kenti ortak akılla yönettiklerini ifade eden Şenol, günü kurtaran projeler üretmediklerini, kentin gelecek 20 yılını düşündüklerini ve bu yönde altyapı projeleri ürettiklerini söyledi.

Vatandaşların, kentin belirli bölgelerinde çöp konteynırlarının kaldırılması ve çöplerin belli saat ve toplama noktalarından alınması uygulamasına verdikleri desteği dile getirmesi üzerine Başkan Şenol, “Biz bu uygulamaya geçmeden önce Gaziemir halkının bu işi başaracağını biliyorduk. Bu uygulamayı önümüzdeki dönemde daha geniş bölgelerde uygulamaya koyacağız” şeklinde konuştu

Otopark ve trafik sorunu başta olmak üzere sıkıntılarını anlatan, öneri ve şikâyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, göreve geldiği günden bu yana gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı Şenol’a teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile