Baskan Serifogullari, 'Sehrimizde Yasayan Her Canlinin Huzurunu Tesis Etmek Bizlerin En Asli Görevidir'

Baskan Serifogullari, 'Sehrimizde Yasayan Her Canlinin Huzurunu Tesis Etmek Bizlerin En Asli Görevidir'

Gönül Belediyeciligi ilkesi ile çiktiklari yolda sadece gözle görülür projelerin yaninda gönüllere dokunan çalismalarla da hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Baskani Sahin Serifogullari, “Sehrimizde yasayan her canlinin huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir. Bu dogrultuda can dostlarimiz için baslattigimiz kampanya hayvanseverler tarafindan ciddi oranda karsilik bulacaktir” dedi.

Elazig Belediyesi Geçici Hayvan Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Sokak hayvanlarina yönelik çalismalari devam ediyor. Bu çerçevede, ‘Satin Alma Sahiplen’ slogani ile sahiplendirme kampanyasi baslatildi. Kedi ve köpekleri sahiplenmek isteyen hayvan severler, Elazig Belediyesi Geçici Hayvan Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne basvuruda bulunarak Elazig Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü tarafindan yapilacak degerlendirme sonucunda can dostlarina kavusacak.

Sokakta yasayan hayvanlarin sahiplendirilmesinin önemine deginen Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari “Gönül Belediyeciligi ilkesi ile çiktigimiz bu yolda sehrimizde sadece gözle görülür projelerin yaninda gönüllere dokunan çalismalarimizla da hizmet etmeye devam ediyoruz. Sehrimizde yasayan her canlinin huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir. Bu dogrultuda can dostlarimiz için baslattigimiz bu kampanya hayvanseverler tarafindan ciddi oranda karsilik bulacaktir. Kedi ve köpek sahiplenmek isteyen vatandaslarimiz Elazig Belediyesi Geçici Hayvan Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne basvuruda bulunsunlar. Simdiden baslattigimiz bu kampanyaya destek olarak hayvan sahiplenen hemsehrilerime gösterdikleri hassasiyetten dolayi tesekkür ederim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile