Baskan Serkan Sak, 'Halkin Yönettigi Belediye Olacagiz'

Baskan Serkan Sak, 'Halkin Yönettigi Belediye Olacagiz'

Sindirgi Belediye Baskani Serkan Sak halk bulusmalari kapsaminda Kinik Mahallesini ziyaret etti. Ilçedeki sorunlarin ortak akilla çözülmesi, vatandaslarin taleplerinin yerinde dinlenmesi amaciyla düzenledigi halk bulusmalarinin ikinci duragi Kinik kirsal mahallesi oldu.

Sindirgi Belediye Baskani Serkan Sak Halk Bulusmasi kapsaminda baskan yardimcisi Ismail Sönmez, birim amirleri ve meclis üyesi Kenan Gümüs, Emin Yildiz ile birlikte Kinik mahallesini ziyaret etti. Baskan Sak vatandaslarin istek ve önerilerini dinleyerek devam eden, yapilmasi planlanan proje ve çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Siyasetin degil, tek bir kesime hizmet anlayisinin degil, halkin yönettigi bir belediyecilik anlayisinin olusturuldugunu belirten Baskan Sak “ Devletin Sindirgi’ya hizmet için gönderdigi bir para var. Biz de emanetçiyiz. Halkimiza gidiyoruz. Halkimiza soruyoruz. Sizlerin de talepleriyle çalismalarimizi planliyor, ilçemizin her kösesine esit ve adaletli hizmet götürmek için çalisiyoruz. Tasarrufu da ön planda tutarak, eserler olusturmak, halkimizla birlikte hareket etmek için buradayiz.” dedi.

Kinik mahallesinden bir meclis üyemiz de var. Bu da bizim kirsala verdigimiz önemi gösteriyor. Tek bir kesim degil, hemen hemen ilçemizin her bölgesinden meclis üyemiz var.

Hizmet kalitemizi arttiriyor, borç yükünden kurtularak, bütçemizi planli yönetiyoruz

Belediye imkânlarinin sonsuz olmadigini, yapilan tasarruf ve planlamalar ile en iyi hizmeti yapmak için çalistiklarini belirten Baskan Sak “ Geçmisten gelen bir yük var. Bu borçlarin da ödenmesi gerekiyor. Tasarruf yaparak, planli giderek göreve geldigimiz günden bu yana 22 milyon borç ödedik. Bunun yani sira hizmetlerimizi de aksatmiyoruz. Her hafta birim müdürlerimizle toplaniyoruz. Talepleri degerlendiriyoruz. En ekonomik sekilde çözüme ulastirmak için çalisiyoruz. “ seklinde konustu.

Tarim ve hayvanciligin gelistirilmesi adina çalismalarin öncelikli oldugu farkli projelerin de önümüzdeki günler de hayata geçirilecegi belirtildi.

Mahalle kahvesinde gerçeklestirilen Halk Bulusmasi sonrasinda Baskan Sak vatandaslarin taleplerini birim müdürleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yerinde incelendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile