Baskan Sögüt Açiklamasi 'Kardeslik Duygusuyla Buradayiz'

Baskan Sögüt Açiklamasi 'Kardeslik Duygusuyla Buradayiz'

Kahramanmaras’ta görevlendirilen Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, "Biz Körfez olarak 17 Agustos depremini yasadigimizda Anadolu’nun tamami bizlerin yanindaydi. Bizler de bugün ayni kardeslik duygusuyla buradayiz" dedi.

Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, Dulkadiroglu ilçesine bagli Çaglayan köyünde 150 haneyi ziyaret etti, yardim malzemelerini birakti. Muhtar ve vatandaslarla sohbet eden Baskan Sögüt, "Devlet ve millet el eleyiz. Bu zorlu günleri hep birlikte asacagiz" dedi.



"10 gündür ekiplerimizle birlikte hizmet ediyoruz"

Tüm imkanlariyla deprem bölgesinde bulunduklarini ifade eden Baskan Sögüt, "Biz Körfez olarak 17 Agustos depremini yasadigimizda Anadolu’nun tamami bizlerin yanindaydi. Bizler de bugün ayni kardeslik duygusuyla buradayiz. 10 gündür ekiplerimizle birlikte hizmet ediyoruz. Buraya gelirken ekiplerimizin yaninda is makinelerini de getirdik. Ihtiyaç duyulan ne varsa getirdik. Tüm imkanlarimizla yaralarin sarilmasi için var gücümüzle çalisiyoruz. Kocaeli Valimiz de burada. Onun talimatlari neticesinde Körfez Belediyesi olarak sehrin temizligi, kamp alanlarinda altyapi çalismalarina kadar destek oluyoruz. Ayrica köylerimizin de eksikliklerini gidermek adina gida ve giysileri ulastiriyoruz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile