Baskan Sögüt Açiklamasi 'Türkiye'nin Gelecegi Sizlere Emanet'

Baskan Sögüt Açiklamasi 'Türkiye'nin Gelecegi Sizlere Emanet'

TÜBITAK 4006 Bilim Fuari’nda ögrencilere seslenen Baskan Sener Sögüt, “Türkiye’nin gelecegi sizlerin omuzunda. Sizler üretecek, en büyük destekçiniz de biz olacagiz” dedi.

Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, Körfez Kaymakami Ugur Kalkar ile birlikte Milangaz Hacer Demirören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çamlitepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin birlikte düzenledikleri TÜBITAK 4006 Bilim Fuari’nin açilisina katildi.

Açilisa ayrica Ilçe Milli Egitim Müdürü Sergülen Kurt, okul müdürleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Protokol üyeleri, kesilen açilis kurdelesinin ardindan okul içerisinde ögrencilerin icatlarini sergiledigi stantlari gezdi. Türkiye Yüzyili vizyonu çerçevesinde güçlü Türkiye için gençlerin egitim ve üretimlerinin önemli oldugunu belirten Baskan Sögüt, “Bilim ve sanat yolunda ögrencilerimizin yasadigi heyecanlarinin ortagi ve destekçisiyiz. Bugün de gördük ki; gelecegimiz gerçekten emin ellerde. Gençlerimiz için ne yapsak azdir. Onlarin basarili olmasi, vatanina milletine hayirli bir evlat olmasi için hizmetlerimizi adeta seferber ettik. Bu seferberligimiz de her zaman sürecek. Gençlerimizin bu süreçte de hayallerinin pesinden kosmasi, hayallerinden vazgeçmemesi önemli" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile