Baskan Sögüt, Sirinyali'yi Gezdi

Baskan Sögüt, Sirinyali'yi Gezdi

Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, halk meclisi gezileri kapsaminda Sirinyali Mahallesi’ni ziyaret ederek, çesitli incelemelerde bulundu.

Baskan Sögüt, baskan yardimcilari ve ilgili müdürlerle birlikte Sirinyali Mahallesi’ni ziyaret etti. Sirinyali Mahalle Muhtari Seyit Ahmet Ünlü ile birlikte mahallenin her noktasini gezen Sener Sögüt, vatandaslarin ve muhtarin ilettigi eksiklikleri yerinde inceledi. Mahallede bulunan parklari da inceleyen Baskan Sener Sögüt, ilgili müdürlere gerekli talimatlari da verdi.

"Sirinyali’da da çalismalar baslayacak"

Körfez genelinde altyapi çalismalarinin araliksiz devam ettigini belirten Baskan Sögüt, "Bazi yollarimizda yagmur suyundan dolayi sikinti oluyor. ISU’nun programinda var. Bizler de bunu yakindan takip ediyoruz. Hedefimiz 2022’inin sonuna kadar altyapi çalismalarini tamamlamak. Nisan ayi gibi Sirinyali’da da çalismalar baslayacak" dedi.

"20 yillik sorunu çözdü"

Baskan Sener Sögüt, geçtigimiz yil itibari ile Sirinyali Mahallesi’nde 20 yillik dogalgaz sorununun da çözüldügünü belirterek, "Bu hakikaten çok önemli bir hizmet oldu. Vatandaslarimiz da tesekkür ediyor. Kocaeli Büyüksehir Belediyemiz ile birlikte teknik ve bürokratik engelleri astik. 20 yil sonra Dogalgazi Sirinyali’miz ile bulusturduk" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile