Baskan Soyer, 92. Izmir Enternasyonal Fuari'nda Ziyaretçilerle Bulustu

Baskan Soyer, 92. Izmir Enternasyonal Fuari'nda Ziyaretçilerle Bulustu

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, bu yil “Gençlik” temasiyla düzenlenen 92. Izmir Enternasyonal Fuari’nda stantlari gezerek, vatandaslarla bulustu. Baskan Soyer, “Izmir Enternasyonal Fuari Türkiye’nin en büyük, en zengin baris fuaridir, bir arada olma fuaridir” dedi.

Izmir’in Avrupa Gençlik Baskenti finalistligine özel olarak “Gençlik” temasiyla düzenlenen 92. Izmir Enternasyonal Fuari, sanat ve eglence dolu etkinlikleriyle misafirlerini besinci gününde de agirlamaya devam etti. Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer de esi Neptün Soyer ile fuar turu yapti. Baskan Soyer, ziyaretine onur konugu il Sanliurfa stantlarindan basladi.

Burada fuar ziyaretçilerine seslenen Baskan Soyer, “Izmir Enternasyonal Fuari Türkiye’nin en büyük, en zengin baris fuaridir, bir arada olma fuaridir. Türkiye’nin 81 vilayeti var. Bunlarin içinde bir tanesi sanlidir, o da Sanliurfa’dir. Izmir Enternasyonal Fuari’nin 92’inci yilinda onur konugu olarak agirlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Sanliurfa standinda Baskan Tunç Soyer’e tesekkür plaketi takdim edildi.

Yapay zeka ile Atatürk fotografi

Soyer, fuar turunda gençlerle birlikte 100. Yilda Cumhuriyet Tüneli’ni geçti. Fuar ziyaretçilerinin büyük ilgi gösterdigi Yapay Zeka ile Atatürk bölümüne de giren Baskan Tunç Soyer, yapay zeka yardimiyla Atatürk ile fotograf çektirdi.

Soyer Büyüksehir stantlarini gezdi

Lozan Kapisi yakininda kurulan Izmir Büyüksehir Belediyesi stantlarini da ziyaret eden Baskan Soyer’e Izmir Teknoloji ve Inovasyon Sirketi’nde (IZTEK) “Sehir Karti” maketi hediye edildi. IZSU, IZENERJI, Belediye Sokagi, ESHOT gibi belediye kurumlarinin stantlarini ziyaret eden Baskan Soyer, Cumhuriyet Masasi bölümünde fuara özel hazirlanan ani defterine duygu ve düsüncelerini yazarak imzaladi. Soyer, çocuklarla birlikte resim yapti ve vatandaslarla ani fotografi çektirdi. ESHOT standinda çocuklar için sinemaya çevrilen ve IEF’den sonra Izmir’in ilçelerini dolasacak körüklü otobüste de incelemelerde bulunan Soyer, mobil olarak hazirlanan Halkin Bakkali’nda vatandaslarla sohbet etti. “Izmirli” markasinin yer aldigi bölümleri de ziyaret eden Soyer’e “Izmirli” standinda makarna, keçi sütünden yapilan dondurma, peynir ikram edildi. Soyer ile beraberindeki heyet, turu gida bölümünde sonlandirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile