Baskan Soykan Açiklamasi 'Birlikte Çalisarak Akyazi'ya Deger Katacagiz'

Baskan Soykan Açiklamasi 'Birlikte Çalisarak Akyazi'ya Deger Katacagiz'

Akyazi Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasi Baskani Sezgin Durmus ve oda üyesi esnaflari misafir eden Belediye Baskani Bilal Soykan, “Toplumun temel dinamiklerinden olan kiymetli esnaflarimizla bir arada olmaya, birlikte üretmeye, birlikte çalismaya ve ilçemize deger katmaya devam edecegiz” dedi.

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasi Baskani Sezgin Durmus ve oda üyesi esnaflari konuk etti. Esnaflarin toplumun temel dinamiklerinden oldugunu ifade eden Baskan Soykan, “Ahiligin terbiyesini, ruhunu, adabini ve erkânini yasatan esnaf ve sanatkârlarimizla bir arada olmaktan her zaman mutluluk duyururuz. Üreten ve ilçemize deger katan kiymetli esnaflarimiza ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Insallah güven ve desteginize layik olacak hizmetleri hep birlikte hayata geçirecegiz. Daha fazla çalisacagiz, ilçemizi tüm paydaslarimiz ile yönetmeye devam edecegiz. Üreten, istihdam saglayan esnaflarimiz Akyazi’nin gelisiminde de önemli rol oynuyor. Fikirleri ve destekleri bizim için her zaman çok degerli. Akyazi hepimizin, bir arada olmaya, birlikte üretmeye, birlikte çalismaya ve ilçemize deger katmaya devam edecegiz” dedi.

Belediye Baskani Bilal Soykan’i tebrik eden Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasi Baskani Sezgin Durmus, “Ilçemize önemli hizmetler kazandiran Bilal Soykan baskanimizla birlikte daha güzel isler yapacagimiz bir dönemi yasayacagiz insallah. Ilçemiz için üzerimize düsen her seyi yapmaya haziriz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile