Baskan Soykan Açiklamasi 'Bizim Gayemiz Akyazi'miza Hizmetkar Olabilmek'

Baskan Soykan Açiklamasi 'Bizim Gayemiz Akyazi'miza Hizmetkar Olabilmek'

Vatandaslarla bir araya gelen Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Hemserilerimizle bir arada olmak bize mutluluk veriyor. Bizim gayemiz Akyazi’miza hizmetkar olabilmek; vatandaslarimizla gönülden gönüle bag kurabilmek” dedi.

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Yagcilar Mahallesi’nde muhtar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti Ilçe Baskani Mesut Ekrem, Il Yönetim Kurulu Üyesi ve Ilçe Koordinatörü Semih Gülsan ve ilçe yöneticileri ile birlikte Yagcilar Mahallesi’ni ziyaret eden Baskan Soykan vatandaslarin sorun ve taleplerini dinledi. Akyazi’nin 73 mahallesine de hizmet götürmek için yogun bir çalisma içerisinde olduklarini ifade eden Baskan Soykan, “ Akyazi’nin sadece bugünü için degil gelecegi için de çalisiyoruz” dedi.

Ilçede önemli projelerin devam ettigini ifade eden Baskan Soykan, “Içerisinde bin kisilik spor salonu, yari olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezi olan Akyazi Spor Kompeksi’nin yani sira ilçe terminali, SUBÜ fakülte binasi insaati, mezbahane ve hayvan pazari projesi gibi Akyazi’nin gelecek 30 yilina yönelik projelerimizi kisa süre içerisinde bitirecegiz. Bugüne kadar ilçe genelinde 180 bin ton asfalt çalismasi gerçeklestirdik. Bu sene baslanan beton yol çalismalari ile birlikte toplamda 300 bin ton rakamina ulasacagiz. 6 mahallemizde dogalgaz çalismalari tamamlandi. Yagcilar ve diger mahallelerimizdeki talepleri biliyoruz. Hem imar hem de dogalgaz konusunda yogun bir çalisma içerisindeyiz. Bizim gayemiz Akyazi’miza hizmetkar olabilmek; vatandaslarimizla gönülden gönüle bag kurabilmek” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile