Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Öztürk ve Kizilay Akyazi Sube Baskani Mustafa Birincioglu ile birlikte ilçedeki vatandaslari ziyaret etti. Ziyaretlerine Yeni Mahalle’de ikamet eden ve ayni zamanda saglik problemleri nedeniyle rahatsiz olan Isa Çelik ile baslayan Bilal Soykan kendisine hem geçmis olsun hem de hayirli kandiller dileklerini iletti.
Baskan Soykan sonrasinda ise Gazi Süleyman Pasa Mahallesi’nde yasayan Dursun Kaliç, Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Lütfi Akova ve Yeni Mahalle’de yasayan eski muhtar Kadir Seker’i evlerinde ziyaret etti. Ziyaret ettigi vatandaslarin kandillerini tebrik eden Belediye Baskani Bilal Soykan kendilerine saglikli bir ömür diledi.
Miraç Kandili’nin Türkiye’ye ve tüm Islam alemine hayirlar getirmesini dileyen Belediye Baskani Bilal Soykan, “Manevi iklimi ile huzur buldugumuz bu günde Akyazi’da yasayan vatandaslarimizi ziyaret ederek kandillerini tebrik ettik ve hanelerine misafir olduk. Onlarin nezdinde tüm Akyazili hemserilerimizin Miraç Kandili’ni kutluyorum. Allah birlik ve beraberligimizi daim eylesin” diye konustu.
Baskan Soykan Gönüllere Dokunuyor
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Miraç Kandili dolayisi ile ilçedeki vatandaslari ziyaret ederek kandillerini tebrik etti.



















