Baskan Soykan Koltugunu Minik Ögrencilere Devretti

Baskan Soykan Koltugunu Minik Ögrencilere Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla baskanlik koltugunu Atatürk Ilkokulu ögrencileri Zümra Altun ve Hamit Tuna’ya devreden Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Basta Gazze’deki çocuklarimiz olmak üzere Dünya’daki tüm çocuklarin baris ve huzur içinde kutlamasini diledigimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlu olsun” dedi.

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisi ile geleneksel olarak düzenlenen programda baskanlik koltugunu Atatürk Ilkokulu 2. Sinif ögrencileri Zümra Altun ve Hamit Tuna devretti. Baskan Soykan’dan koltugu devralan Zümra Altun, Belediye Baskani Bilal Soykan gibi kendisinin de belediye baskani olarak yüzme kurslari düzenleyecegini ve mahallelere parklar yapacagini söyledi.

Ülkenin çocuklarinda ve gençlerine çok güvendiklerini ifade eden Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Onlar ülkemizin gelecegi ve ülkemiz onlarin omuzlarinda yükselecek. Bizim bütün gayret ve çabamiz onlara güzel bir gelecek birakabilmek. Çocuklarimizin yüzündeki gülümseme hiç eksilmesin insallah” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni tüm Dünya çocuklarina armagan ettigini hatirlatan Baskan Soykan, “Basta Gazze’deki çocuklarimiz olmak üzere Dünya’daki tüm çocuklarin baris ve huzur içinde kutlamasini diledigimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm silah arkadaslarini ve sehitlerimizi rahmetle ve saygiyla aniyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile