Baskan Subasi Marmara Belediyeler Birligi Encümen Üyesi Oldu

Baskan Subasi Marmara Belediyeler Birligi Encümen Üyesi Oldu

Bilecik Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, Istanbul’da gerçeklestirilen Marmara Belediyeler Birligi seçimlerinde encümen üyesi oldu.

Marmara Belediyeler Birligi 2024 Yili 1. Meclis Toplantisinda gerçeklestirilen seçimlerde Marmara Belediyeler Birligi Baskanligina Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey seçilirken, Bilecik Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi da birlik encümen üyesi oldu. Daha sonra meslektaslariyla bir araya gelerek fikir alisverisinde bulunan Baskan Subasi Birlik Baskani Mustafa Bozbey’i makaminda ziyaret ederek, basarilar diledi.

"Sehrimizi her platformda en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz"

Gerçeklestirilen seçim ve ziyareti hakkinda paylasimda bulunan Baskan Subasi, ‘’Marmara Belediyeler Birligi 2024 Yili 1’nci Meclis Toplantisinda gerçeklestirilen seçimlerde Marmara Belediyeler Birligi Baskani seçilen Bursa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mustafa Bozbey’e yeni görevinde basarilar diliyorum. Marmara Belediyeler Birligimizdeki tüm belediye baskanlari arasindan, CHP’li baskanlar olarak çogunlugu elde ettigimiz Encümen üyelerinden biri olarak yönetime girmenin hakli gururunu halkimizla paylasmaktan mutluluk duyuyor, oylariyla destek veren herkese tesekkürlerimi sunuyorum. Bilecik Belediye Baskani olarak sehrimizi her platformda en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz. Daha yasanabilir bir Marmara ve daha yasanabilir bir Türkiye için çalismaya devam edecegiz. Ev sahiplikleri için Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ekrem Imamoglu’na tesekkürlerimi sunuyorum’’ ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile