Baskan Süer, Toprak Mahsulleri Ofisi Ile Isbirligini Duyurdu

Baskan Süer, Toprak Mahsulleri Ofisi Ile Isbirligini Duyurdu

Gölpazari Belediye Baskani Hayri Suer, çiftçilerin yüzünü güldürmek amaciyla Toprak Mahsulleri Ofisi’ni tekrar ilçeye getirdiklerini duyurdu.

Bugday ve arpa alimlari için ilçede çalismalara basladiklarini belirten Baskan Suer, Toprak Mahsulleri Ofisi Bas Müdürü Mehmet Murat Hasçuhadar’i misafir etti ve yeni sezon için plan ve program çalismalarini yürüttüklerini ifade etti.

Gölpazari Belediyesi olarak çiftçilerin daha iyi sartlarda üretim yapabilmelerini ve ürünlerini degerlendirebilmelerini saglamak amaciyla Toprak Mahsulleri Ofisi ile isbirligi içerisinde olduklarini vurgulayan Baskan Suer, belediye kantarini yeni yerine hal içerisine tasidiklarini ve bu sayede çiftçilerin ürünlerini daha hizli ve pratik bir sekilde tartabileceklerini belirtti.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlügü ile yapilan bu isbirligiyle çiftçilere daha fazla destek saglanacagini ve ürünlerin degerinin korunmasina katkida bulunacaklarini dile getiren Baskan Süer, bu gelismenin çiftçilere hayirli olmasini temenni etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile