Baskan Sükrü Sözen CHP'li Gençlerle Bulustu

Baskan Sükrü Sözen CHP'li Gençlerle Bulustu

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafindan düzenlenen Parti Okulu 51’nci Gençlik Kampi’nda gençlerle bir araya geldi.

Baskan Sözen, CHP Egitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytug Atici ile birlikte Türkiye’nin 81 ilinden gelen Gençlik Kollari üyelerinin “Gençlik Akran Temel Siyaset Egitimi” programina katildi.

Belediye Baskani Sükrü Sözen, tüm gençlerle bire bir ilgilendi, onlarla sohbet ettikten sonra bir de konusma gerçeklestirdi. Baskan Sükrü Sözen, gençlerin merak ettigi sorulara da cevap verdi. Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, görev süresi boyunca hangi hizmetlerde bulundugunu, yönetici pozisyonunda olan kisilerin toplumla iliskilerinin nasil olmasi gerektigini, hayal etmenin bir kenti yeni bastan olusturabilecegi gibi konulara degindi.

Bugünün gençlerinin yarinin yöneticileri olacagini dile getiren Sözen, düsünen ve sorumluluk alan gençlerin her zaman desteklenmesi gerektigini söyledi.

Baskan Sükrü Sözen, “CHP Egitim Sorumlumuz Prof. Dr. Aytug Atici ve ülkemizin 81 ilinden gelen piril piril gençlerle söylesi yapmaktan büyük bir mutluluk duydum. Onlarin kendisini sorumluluk sahibi hissetmesi, ‘ben de varim’ demesi ve belirli ilkeler dogrultusunda gelecege hazirlanmasini oldukça önemsiyorum. Gençlerimizin fikirlerini belirtmesi, zorlu yasam sartlarini sorgulamasi ve düsündügünü dile getirebilmesi bizleri bir adim daha ileri tasiyacaktir. Bu ülkenin tüm gençlerinin daha güzel hayat sartlarinda yasamasini ve her zaman sorumluluk sahibi olmalarini temenni ediyorum. Parti okulumuzda egitim gören gençlerimize basarilar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile