Başkan Tahmazoğlu’na Pazarcı Esnafı ve Vatandaşlardan Teşekkür

Başkan Tahmazoğlu’na Pazarcı Esnafı ve Vatandaşlardan Teşekkür

Şahinbey Belediyesi tarafından esnafın ve vatandaşların alışverişlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapabilmesi için hizmete sunulan Deniz Semt pazarı esnafı ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

Deniz, Güneş ve Kılınçoğlu semt pazarlarını pazarcı esnafının ve vatandaşların hizmetine sunan Güneykent ve İstiklal Semt Pazar alanı çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, insan merkezli hizmet odaklı yapmış olduğu çalışmalarla halkın takdirini topluyor. Deniz semt pazarında esnaf olan Hurşit Kaya, Metin Seçkin ve Nurtaç Yeşiliçi, daha önceleri semt pazarları olmadığını için açık alanlarda pazar kurduklarını belirterek, kışın çamurdan ve yazın tozdan hem biz hem de alışveriş yapan vatandaşlarımız rezil oluyorduk. Allah razı olsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu bizleri bu sıkıntıdan kurtarmak adına çok güzel bir semt pazarı hizmete sundu. Şimdi hem biz hem de vatandaşlar alışverişlerini gönül rahatlığı içinde yapıyor. Ayrıca Güneş semt pazarı üstünde olduğu gibi Deniz semt pazarımızın üzerinde de Türk bayrağımız var, bu da bize ayrı bir gurur veriyor” dedi.

Deniz semt pazarında alışveriş yapan Nevzat Taşdöğen ve Metin Memiş ise, semt pazarlarında rahat bir şekilde alışveriş yaptıklarını belirterek, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan çok memnunuz. Yaptıkları hizmetler ortada, birçok hizmeti rahat bir şekilde alıyoruz. Mahallemizde hizmete sunulan semt pazarı sayesinde bizlerde huzurlu bir şekilde alışverişlerimizi yapıyoruz” diye konuştular .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile