Baskan Tahmazoglu Soförlerle Bir Araya Geldi.

Baskan Tahmazoglu Soförlerle Bir Araya Geldi.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Cumhuriyet Taksi Duragini ziyaret ederek taksici esnafinin 30 Kasim Dünya Soförler Günü’nü kutladi.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, 30 Kasim Dünya Soförler Günü’nde Cumhuriyet Taksi Duragi’ndaki taksici esnafini ziyaret ederek, taksici esnafi ile sohbet etti. Duraga gelen aramalara veren Tahmazoglu, daha sonra direksiyona geçerek, taksi isteyen bir müsteriyi alarak gitmek istedigi yere birakti.

Soförlerimizin isi çok zor

Ziyaretlerinde Belediye hizmetlerine deginen Baskan Mehmet Tahmazoglu soförlerin islerini kolaylastirmak adina önemli projelere imza attiklarini ifade ederek “Öncelikle tüm soför kardeslerimizin 30 Kasim Dünya Soförler Günü’nü kutluyorum. Soför kardeslerimiz gece-gündüz, yaz kis demeden vatandaslarimiza hizmet adina büyük bir gayret sarf ediyorlar. Bazen bu islerini yaparken hayati tehlikeler de yasayabiliyorlar. Biz de Sahinbey Belediyesi olarak soför kardeslerimizin yükünü hafifletmek için yeni yollar açip eskileri de genisletiyoruz. Onlar sehrin yükünü tasirken islerini kolaylastirmis oluyoruz. Bir kez daha tüm soför kardeslerimizin 30 Kasim Dünya Soförler Günü’nü kutluyor, islerinde basarilar diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile