Başkan Tahmazoğlu, Yapımı Tamamlanan Semt Pazarını Gezdi

Başkan Tahmazoğlu, Yapımı Tamamlanan Semt Pazarını Gezdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı tamamlanan Güneş Semt Pazar alanında incelemelerde bulundu.

Altı otopark, üstü pazar alanı olarak yapılan Güneş Semt Pazarı'nın 2 Milyon 300 bin TL’ye mal olduğunu kaydeden Başkan Tahmazoğlu, buranın yakın zamanda esnafın ve vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Deniz Semt Pazar alanın tamamlanmasının ardından Güneş Semt Pazar alanının da tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini söyleyen Başkan Tahmazoğlu, “Güneş Mahallemiz, hızla büyüyen ve gelişen bir mahallemiz. Bu mahallemize üç yıldan bu yana park, yol, asfalt, sosyal tesis ve taziye evi gibi ciddi yatırımlar yaptık. Pazar alanımızın tamamlanmasıyla birlikte komplike bir çalışma neticesinde sosyal donatıları eksiksiz olarak tamamlanmış olacak. Şimdiden pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

İlçe genelinde 6 pazar alanı inşaatına daha başlandığını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “Deniz ve Güneş pazar alanlarımız tamamlandı. Güneykent ve Kılınçoğlu semt pazarlarımızın inşaatı devam etmektedir. İstiklal ve Perilikaya semt pazarlarımızın inşasına başlıyoruz. Bununla beraber iki noktada daha pazar alanı yapmak için çalışmalara başladık. Pazar alanımızın birincisini Barak Mahallemize ve ikincisini ise Şehreküstü Mahallemize yapacağız. Bunlarla birlikte sekiz adet pazar alanı yapmış olacağız” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile