Baskan Tarhan Açiklamasi 'Emeklilerin Istedigi Yasami Sunmak Için Çalisiyoruz'

Baskan Tarhan Açiklamasi 'Emeklilerin Istedigi Yasami Sunmak Için Çalisiyoruz'

Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, göreve gelir gelmez ilk hizmetlerinden olan emekli evini hayata geçirdiklerini belirterek, "Emeklilerin ne istedigini biliyoruz ve onlarin istedigi bir yasami sunmak için çalismalarimizi programliyoruz. Çünkü biz ’mutlu Mezitli’ slogani ile yola çiktik ve Mezitli’de halkimizin mutlu olmasi için ne gerekiyorsa onu yapiyoruz" dedi.

Mezitli Belediyesi emekli evi, konumu ve imkanlariyla sadece kentte yasayanlarin yaninda komsu ilçelerden gelen vatandaslarin en büyük tercih mekanlarindan birisi olmaya devam ediyor. Emekli vatandaslar; Mezitli Belediyesi Kültür Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde hizmet veren emekli evini dinlenme, kitap okuma, vakit geçirme ve sosyal iliskiler kurmak amaciyla tercih ediyor.

"Emeklilerin ne istedigini biliyoruz"

Mezitli’de yasayanlarin genel olarak emekli agirlikli kesim oldugunu dile getiren Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, hizmetlerini vatandasin ihtiyaçlarina göre sekillendirdiklerini söyledi.

Göreve geldigi ilk yillarda ilk projelerinden olan emekli evini faaliyete geçirdiklerini hatirlatan Tarhan, "Emeklilerin ne istedigini biliyoruz ve onlarin istedigi bir yasami sunmak için çalismalarimizi programliyoruz. Çünkü biz ’mutlu Mezitli’ slogani ile yola çiktik ve Mezitli’de halkimizin mutlu olmasi için ne gerekiyorsa onu yapiyoruz. Mezitli Deresinin kullanilmayan çevresinden faydalanarak bu bölgede yeni bir yasam alani olusturduk. Emekli evimizin yaninda kadin üretici pazarimiz, balik pazarimiz, Mezitli Kent Konseyi ve STK binamiz, su parkimiz bölgenin daha kullanilan bir yer olmasini sagladi. Burada emeklilerimiz bos zamanlarini kaliteli bir sekilde geçirmenin yaninda farkli faaliyetlere katiliyorlar, yeni dostluklar kuruyorlar, güzel vakit geçiriyorlar" dedi.

Emekli vatandaslar ise "Baskanimiz Neset Tarhan’in bize hediye ettigi emekli evimiz bizim için çok önemli bir mekan oldu. Kahvehanenin sigara kokusu, gürültüsü ve insanin yozlastiran kültürüne karsi Emekli Evimiz bizim ugrak alanimiz. Disaridan gelen arkadaslarimizin anlattiklarini duyunca ne kadar önemli bir seye sahip oldugumuzu daha iyi anliyoruz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile