Baskan Taskin Açiklamasi 'Dogalgazsiz Mahalle Birakmayacagiz'

Baskan Taskin Açiklamasi 'Dogalgazsiz Mahalle Birakmayacagiz'

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, AKSA Malatya Dogalgaz Dagitim A.S. Sirket Müdürü Güngör Ates ile bir araya gelerek dogalgaz yatirimlarina iliskin istisarelerde bulundu.

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, makaminda AKSA Malatya Dogalgaz Dagitim A.S. Sirket Müdürü Güngör Ates ile bir araya gelerek ilçede yapilan ve hayata geçirilecek dogalgaz yatirimlari hakkinda istisarelerde bulundu.

Battalgazi’nin her alanda kalkinmasi için çalismalara araliksiz devam edeceklerini ifade eden Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Ilçemizde gerçeklestirilen ve hayata geçirilecek dogalgaz yatirimlari hakkinda AKSA Dogalgaz Müdürümüzden bilgi aldik. Vatandaslarimizin talepleri dogrultusunda, dogalgazin ilçemizin her kösesine kazandirilmasi konusunda kararli bir sekilde çalisiyoruz. Bu kapsamda, ilçemizin altyapi ihtiyaçlari, nüfus yogunlugu, cografi yapisi ve çesitli diger faktörler göz önünde bulundurularak belirlenen projeler kapsaminda, ilçemizin dört bir yaninda dogalgaz sebekesi kurulmasi ve hizmete sunulmasi için gerekli adimlari atacagiz. Battalgazili hemserilerimiz müsterih olsunlar, insallah dogalgazsiz mahalle birakmayacagiz. Battalgazi’mizin gelecegini her alanda yeniden insa edecegiz. Hem vatandaslarimiza daha kaliteli bir yasam sunmayi hem de çevremizi korumayi hedefliyoruz. Belediye olarak yatirimlarla ilgili hemserilerimizin ihtiyaçlarini dikkate alarak kurumlarimizla is birligi yapmayi sürdürecek, en uygun ve verimli çözümleri hayata geçirmeye devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile