Baskan Taskin Açiklamasi 'Kaybedecek Vaktimiz Yok'

Baskan Taskin Açiklamasi 'Kaybedecek Vaktimiz Yok'

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, sosyal konutlarin yapimina devam edildigi insaat alaninda incelemelerde bulundu.

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Çamurlu Mahallesi’nde Sosyal Konut Projesi kapsaminda temeli atilan ve tamami Battalgazi Belediyesi tarafindan yapilacak olan sosyal konutlarin insaat alaninda incelemelerde bulundu. Baskan Taskin, “Battalgazi Belediyesi olarak, sosyal konutlar konusunda yaptigimiz, yapacagimiz çalismalarla vatandaslarimizin daha saglikli ve konforlu yasam sartlarina kavusmalarini hedefliyoruz” dedi.

Battalgazi’nin yeniden insasi ve ihyasi için çalismalara tüm hiziyla devam edeceklerini ifade eden Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Bugün yaptigimiz incelemelerle projenin ilerleyisi hakkinda önemli bilgiler aldik. Tamami belediyemiz tarafindan yürütülen çalismalar titizlikle sürüyor. Yakindan takip etmeye devam edecegiz. Bizler vatandaslarimizin yararina olan ne varsa onu yapmaya kararliyiz. Bu proje kapsaminda yapilan ve yapmayi planladigimiz konut projeleriyle ev alma durumu olmayan vatandaslarimizi konut sahibi yapmayi hedefliyoruz. Bu projede yer alan her konut, sadece bir yapi degil, ayni zamanda birçok ailenin huzur ve güven içinde yasayabilecegi sicak bir yuva olacak. Kaybedecek vaktimiz yok. Sosyal belediyecilik anlayisimizdan ödün vermeden hareket ederek vatandaslarimizin refahini artirmak için çaba gösterecegiz. Ilçemizin her kösesinde daha iyi yasam sartlari olusturmak için durmadan çalisacagiz. Bizlerin en büyük amaci vatandaslarimizin yüzündeki mutlulugu görmek. Bu projenin hayata geçirilmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyor, degerli hemsehrilerimizin destegiyle sosyal belediyecilik ilkelerimizi daha da güçlendirerek çalismalarimiza devam edecegimizi belirtmek istiyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile