Baskan Tatik, 1 Mayis'i Personeli Ve Aileleriyle Birlikte Kutladi

Baskan Tatik, 1 Mayis'i Personeli Ve Aileleriyle Birlikte Kutladi

Tavas Belediye Baskani Kadir Tatik, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nde personeli ve onlarin aileleriyle piknikte bulustu.



Tavas Belediye Baskani Kadir Tatik, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nde personeliyle piknikte bulustu. Düzenlenen piknige T.C. Tavas Belediye Baskani Kadir Tatik, Belediye Baskan Yardimcilari, Belediye Meclis üyeleri ve aileleri ile belediye personeli ve aileleri katildi.

1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’ndeki etkinlige aileleriyle birlikte katilan personeller, gönüllerince eglenerek, emek ve dayanisma gününe yakisir bir gün geçirerek, bayram coskusunu doyasiya yasadilar.

Etkinlikte personelle sohbet eden ve tüm çalisanlariyla büyük bir aile olduklarini belirten Baskan Tatik, “1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü vesilesiyle bu anlamli günde personelimiz ve aileleriyle bir arada olmanin mutlulugunu yasiyorum. Her daim vatandasinin yaninda olan belediyecilik anlayisiyla siz degerli personelimizle vatandaslarimiz arasinda köprü vazifesi olusturmak adina kisa sürede kocaman bir ailenin temellerini kurduk. Her çalisanimiz bizim için önemli. Göreve geldigimiz günden bu yana çalisanlarimizin haklarini korumak ve gelistirmek için elimizden geleni yapiyoruz. Tüm çalisanlarimiz da görevlerinin geregini layikiyla yerine getirerek hemsehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için canla basla çalisiyor. Emekle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için güzel çalismalarin temellerini olusturacagiz. Tavas’in gelismesi için çalismaya devam edecegiz ve emegin en yüce deger oldugunu aklimizdan hiç çikarmadan çalisanlarimizin yaninda olmaya devam edecegiz" dedi.



Tavas Belediye Baskani Kadir Tatik, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Gününü kutlayarak, düzenledikleri etkinlige katilim saglayan herkese tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile